top of page
IMG_E5911

ANIMALONS VETERINARIS

CENTRE VETERINARI A PREMIÀ DE DALT AL SERVEI DE LA TEVA MASCOTA

ELS NOSTRES

SERVEIS

CONTACTE

AMB NOSALTRES

QUI SOM NOSALTRES

 

Animalons veterinaris és un centre veterinari integral, creat al 2015 amb la finalitat de proporcionar una medicina propera i de qualitat als nostres animals de companyia, fent èmfasis en la prevenció de malalties perquè els nostres animals puguin viure molts anys i amb bona qualitat de vida.

 

La veterinària Eva Rocas-Albas, amb més de 15 anys d'experiència en l'àmbit, i els veterinaris col·laboradors del centre faran que la seva mascota disposi de tots els serveis necessaris per mantenir un estat  de salut òptim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per nosaltres el benestar del seu animal és primordial i ens agrada que vingui al centre tranquil i sense estrès. Per aconseguir-ho creem un ambient relaxat i amb un tracte afable, separant consultoris de gats i gossos afavorint que l'experiència amb nosaltres sigui positiva.

Disposem de botiga especialitzada on el podrem assessorar en nutrició específica per la seva mascota. Tot i estar especialitzats en alimentació de gossos i gats, també podeu trobar alimentació per rossegadors i tortugues d’aigua.

A més a més, podrem assessorar-lo per trobar el producte adient per acabar amb les puces i paparres de la teva mascota i prevenir-lo, tant d’aquestes, com de la Leishmania, Filaria i cucs intestinals.

Oferim un servei integral als nostres clients, a través dels serveis veterinaris, botiga especialitzada en complements, amplia gamma de pinsos i serveis complets de perruqueria per a les vostres mascotes.

Disposem de servei a domicili, tant per consultes veterinàries com per pinsos (més de 10Kg).

 

ADREÇA

C/ Teixidores 7, bxos 2a

08338, Premià de Dalt, Barcelona

Email: cvanimalons@gmail.com
Tel:  936387046 ó 629006715

HORARI

9:15 AM - 13:15 PM i de 17:30 PM - 19:30 PM

         (13'15 PM - 16:00 PM cita prèvia)

   Dilluns a divendres

 

10:00 AM - 13:00 PM

   Dissabtes

ZONA D'APARCAMENT gratuït (amb disc horari)
* En cas que la seva mascota no pugui caminar hi ha la possibilitat d'arribar amb el vostre vehicle fins la porta del centre veterinari. 

© 2018 Animalons Veterinaris Premià de Dalt

ELS NOSTRES SERVEIS
QUI SOM NOSALTRES
CONTACTE AMB NOSALTRES
bottom of page